Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Eylül 2014 - 14:28 Yorum: 0

Yakutiye Belediye Başkanı Korkut'tan inceleme

ERZURUM (AA) - Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Şükrü Paşa semtinde yapımı süren 3 ayrı parkta incelemede bulundu.İşçilikle ilgili hataları yapımcı ve belediye görevlilerine...

Yakutiye Belediye Başkanı Korkut'tan inceleme

ERZURUM (AA) - Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Şükrü Paşa semtinde yapımı süren 3 ayrı parkta incelemede bulundu.

İşçilikle ilgili hataları yapımcı ve belediye görevlilerine gösteren Korkut, kontrolle iş ve malzeme kaybına fırsat vermediklerini söyledi.

Yanlışlıklar karşısında uyarılar yapan Korkut, kamu kurumlarında kontrolör görevi yürüten personelin zamanlama hatası yaptığını belirtti.

Parklarda yapılan taş döşemeler, bazı parkların çevre duvarları ve zeminlerinde yapılan hatalar için uyarılar yapan Korkut, bunların önleminin baştan alınması gerektiğini söyledi.

Böylece kamuda israfın önüne geçilebileceğini kaydeden Korkut, şöyle konuştu:

"Kontrolde hatalı imalat yapılmaması, ihale şartlarına uygun üretimin gerçekleştirilmesi amaçlanıyor. Maalesef bu tür denetimleri ben yapıyorum. Şayet hatalı ve ihaleye uygun olmayan bir üretim yapılmışsa sonradan düzeltilmesi zor oluyor. İşin en başından doğru yürümesini sağlayacaksınız. Böylece iş, zaman, mal ve parasal kaybın önüne geçeceksiniz. Kamuyu koruduğunuz gibi, emek sarf eden firmayı veya çalışanının da haklarını korumuş olacaksın. Maalesef  bunu çok yerleştiremedik. Görevli arkadaşların yerine denetim yaparak baştan hatanın önüne geçmeye çalışıyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber