Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 30 Nisan 2017 - 14:13 Yorum: 0

Yalçın Çetin: ”Evkur Yeni Malatyaspor şampiyonluğa yakın”

Yeşilyurt Belediyesi ve TSYD Malatya İl Temsilciliği tarafından düzenlenen tecrübe paylaşım toplantısı nedeniyle Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur...

Yalçın Çetin: ”Evkur Yeni Malatyaspor şampiyonluğa yakın”

Yeşilyurt Belediyesi ve TSYD Malatya İl Temsilciliği tarafından düzenlenen tecrübe paylaşım toplantısı nedeniyle Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kernek Şelale Restoran'da akşam yemeği verdi.

Yemeğe Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, TRT Spikeri Yalçın Çetin, TRT Yönetmeni Hakan Aldemir, TRT Canlı Yayın ekibi, TSYD Malatya Temsilcisi Vahap Güner, Malatyaspor eski yöneticisi Ali Cengiz ve yerel medya temsilcileri katıldı.

Güner: "Yeşilyurt Belediyesine teşekkür ediyoruz"

TSYD Malatya Temsilcisi Vahap Güner, Evkur Yeni Malatyaspor - Göztepespor maçını televizyondan anlatmak üzere Malatya'ya gelen Yalçın Çetin'i, tecrübe paylaşım toplantısı için davet ettiklerini, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın verdiği akşam yemeği ile tecrübe paylaşım toplantılarının daha da anlam kazandığını söyledi.

"Yalçın Çetin'i Malatya'da görmek bizi mutlu etmiştir"

Evkur Yeni Malatyaspor'a 300 bin liralık yardımda bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "TSYD Malatya Temsilciliğimiz ve medya mensuplarımız güzel çalışmalar yapıyor. Yalçın Çetin'in Malatya'ya geldiğini öğrenince onu Malatya'da ağırlamak ve görüşlerinden yararlanmak bizleri mutlu etti. Kendilerine teşekkür ediyorum. Yeni Malatyaspor şampiyon olacak ve şehrimiz daha da önemli hale gelecek" dedi.

"Malatya'da hep ilklerle karşılaşıyorum"

Malatya'nın bir futbol kenti olduğunu kaydeden TRT Spikeri Yalçın Çetin, "Malatya'ya daha öncede gelmiştim, TSYD Temsilciliğinin düzenlediği toplantıda çok önemli bir sohbet etme imkanı bulmuştum. Dinamik ve futbol sevgisi ile dolu arkadaşlardan bende çok yararlandım. Yeni Malatyaspor adım adım hedefe yaklaşıyor, Göztepe galibiyetiyle de zirveye daha da yerleştiler. Bundan sonra iki takım için mücadele daha da çekişmeli olabilir. Şampiyonluk Malatya'ya çok şeyler getirebilir. Ancak Süper lig, bu ligden çok farklıdır. O nedenle kulüp profesyonelce, futbol bilenlerce yönetilirse süper ligde de kalıcı olur. Malatya basınını süper lige hazırlandığını görüyorum. Bu toplantılar bunu gösteriyor. Malatya kenti artık takımlarını daha da sahiplenmelidir" diye konuştu.

Forma ve kayısı hediye edildi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, TRT Spikeri Yalçın Çetin'e Yeşilyurt Belediyespor'un forması ile kayısı hediye etti. Başkan Polat, TRT Yönetmeni Hakan Aldemir'e de kayısı hediye etti.

Yalçın Çetin: ”Evkur Yeni Malatyaspor şampiyonluğa yakın”

Yalçın Çetin: ”Evkur Yeni Malatyaspor şampiyonluğa yakın”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber