Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...23:01 Bakan Yerlikaya: "Beraberliğimize, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz baka...
Sami Er
Yerel 16 Haziran 2020 - 12:38 Yorum: 0

Yalçınkaya Sosyal Hizmetler Müdürlüğünü ziyaret etti

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, ilçede yeni kurulan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Akçakale Sosyal Hizmetler Müdürlüğünü...

Yalçınkaya Sosyal Hizmetler Müdürlüğünü ziyaret etti

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, ilçede yeni kurulan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Akçakale Sosyal Hizmetler Müdürlüğünü ziyarete bulundu.

Akçakale Belediyesi kültür merkezi ikinci katında kurulan Sosyal Hizmetler Müdürlüğünü ziyaret eden Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ve beraberindeki, Meclis Başkan vekili Şerif Bozkurt, meclis üyeleri İsa Altuntaş ve Cuma Yıldık yetkililerden bilgi aldı. Akçakale'de en çok ihtiyaç duyulan bir kurumun faaliyet geçmesinin sevindirici olduğunu ifade eden Yalçınkaya, "Vatandaşlarımız artık başka ilçelere gitmek zorunda değil. İşlemlerini doğrudan burada yapacaklar. Devletimizin birçok sosyal yardımı var ve ilçemizde bu yardımları hak eden bireylere ivedi bir şekilde yetiştirilmesi için çalışmalar yapılacak. Vatandaşlarımızın müracaatları alınmaya başlandı. Sosyal hizmetler merkezi bir ilçenin olmazsa olmazı seçim çalışmalarımız sırasında burada çok büyük sıkıntılar vardı bu konuda başka bir ilçeden hizmet alınıyordu vatandaşlarımız hizmeti almak için çok büyük zorluklar yaşıyordu. Biz belediye olarak kültür merkezinde müdürlük kurulması için yer tahsis ettik. Burada çalışmalar başladı. Artık vatandaşlarımız başka ilçeden hizmet almasına gerek kalmadı. Kendi ilçesinde kendi evinde bu güzel kadro ile hizmet etmeye devam ediyorlar Akçakale'ye ve buradan hizmet alacak vatandaşlarımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan merkez çocuk, genç, kadın-erkek, engelli, yaşlı, şehit yakını ve gaziler ile ailelerine koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici hizmetler ile rehberlik ve danışmanlık hizmetlerini bir arada sunuyor.

Yalçınkaya Sosyal Hizmetler Müdürlüğünü ziyaret etti

Yalçınkaya Sosyal Hizmetler Müdürlüğünü ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber