Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 26 Mart 2015 - 13:58 Yorum: 0

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Güleç:

"Fevzi Çakmak Mahallesi Pamuk Sokak'taki yol kaymasıyla ilgili gerekli dosyayı hazırlayıp Bakanlar Kuruluna gönderdik"

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Güleç:

YALOVA (AA) - Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç, "Fevzi Çakmak Mahallesi Pamuk Sokak'taki yol kaymasıyla ilgili gerekli dosyayı hazırlayıp Bakanlar Kuruluna gönderdik" dedi.

Güleç, gazetecilere yaptığı açıklamada, önceki aylarda Fevzi Çakmak Mahallesi Pamuk Sokak'ta zemin kayması olduğunu hatırlattı.

Bununla ilgili gerekli çalışmanın yapılması için Belediye Meclisi kararı aldıklarını belirten Güleç, şunları kaydetti:

"Burayla ilgili kentsel dönüşümden ziyade riskli alanlar olarak tespit edip, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile görüştük. Onların tavsiyeleri doğrultusunda Fevzi Çakmak Mahallesi Pamuk Sokak'taki yol kaymasıyla ilgili gerekli dosyayı hazırlayıp Bakanlar Kuruluna gönderdik. Bakanlar Kurulunun alacağı karar doğrultusunda oradaki bir miktar arazi riskli alan olarak tespit edilecek. Daha sonra işleyiş nasıl olursa o olacak. Kentsel dönüşüm mü olacak, yoksa zemin iyileştirmesi mi yapılacak, onun kararını Bakanlar Kurulu verecek."

Bölgede bulunan evlerin boşaltılmasıyla ilgili de Belediye Meclis kararı aldıklarını ifade eden Güleç, karar geldikten sonra gerekli çalışmanın başlatılacağını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber