Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Temmuz 2014 - 10:13 Yorum: 0

Yalova Gazeteciler Cemiyetinden iftar

YALOVA  (AA) - Yalova'da görevli basın mensupları, Gazeteciler Cemiyetinin düzenlediği iftarda bir araya geldi.Çiftlikköy ilçesindeki bir restoranda düzenlenen iftara, Yalova Sanayi ve Ticaret...

Yalova Gazeteciler Cemiyetinden iftar

YALOVA  (AA) - Yalova'da görevli basın mensupları, Gazeteciler Cemiyetinin düzenlediği iftarda bir araya geldi.

Çiftlikköy ilçesindeki bir restoranda düzenlenen iftara, Yalova Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Tahsin Becan, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Yalovaspor Kulübü Başkanı Hakan Suiçmez, Cemiyet Başkanı Ayhan Polat, basın mensupları ve aileleri katıldı.

İftarın ardından konuşan Polat, ramazan ayı dolayısıyla kentte görev yapan gazetecilerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Cemiyet olarak her zaman üyelerle bir araya geldiklerini belirten Polat, "Her yıl geleneksel olarak iftar düzenliyoruz. Geçen senelere nazaran bu yıl iftara gelenlerin sayısı daha fazla bu bizi sevindiriyor. Daha önce cemiyette görev yapan büyüklerimiz de bizi yalnız bırakmadı. Kendilerine teşekkür ederiz. Her zaman bize destek oldular. Davetlerimize icabet ederek bizi yalnız bırakmadılar" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber