Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 08 Eylül 2016 - 15:38 Yorum: 0

Yalova Group Belediyespor Topuk Yaylası’nda kamp yapıyor

Türkiye Basketbol Ligi ve Federasyon Kupasında yer alacak olan Yalova Group Belediyespor, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne ait Düzce'de bulunan Topuk Yaylası'nda...

Yalova Group Belediyespor Topuk Yaylası’nda kamp yapıyor

Türkiye Basketbol Ligi ve Federasyon Kupasında yer alacak olan Yalova Group Belediyespor, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne ait Düzce'de bulunan Topuk Yaylası'nda kamp yapıyor.

Başantrenör Orhan Güler, günde çift antrenman yaparak kampı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını söyledi. 11 Eylüle kadar Düzce'de kamp yapacak olan TBL ekibi ardından Yalova'ya dönecek ve hazırlıklarını burada sürdürecek. Yalova'da 1 hazırlık maçı yapacak olan Yalova Group Belediyespor, ardından 20-25 Eylül tarihleri arasında Antalya'da oynanacak Federasyon Kupası maçları için bu şehre gidecek. Yalova ekibi burada Pertevniyal, Muğla Orman, Bandırma Kırmızı, Gelişim Koleji ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent ile mücadele edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber