Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 10 Ağustos 2022 - 12:58 Yorum: 0

Yalova Makine İhtisas OSB çarşısında sadece yerli esnaf olacak

Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, sanayi bölgesi içinde yer alacak çarşıda sadece Yalova iline kayıtlı esnafların yer...

Yalova Makine İhtisas OSB çarşısında sadece yerli esnaf olacak

Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, sanayi bölgesi içinde yer alacak çarşıda sadece Yalova iline kayıtlı esnafların yer alacağını söyledi.

Tamamlandığında 320 fabrikanın faaliyet göstereceği ve 25 bin kişinin istihdamının sağlanacağı Yalova Makine İhtisas OSB'de inşaatlar hızla yükseliyor. Yönetim binalarının yanı sıra fabrikalarında temellerinin de atılmaya devam ettiği sanayi bölgesinde bir yandan da yaşam alanları oluşturuluyor. Bu çerçevede sanayi bölgesindeki projelendirilen çarşının ilk etabının temelleri eylül ayında atılıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Direnç Özdemir, "Çarşımızın ismini henüz netleştirmedik ama Yalova ilimizin esnaflarının OSB'mizde hizmet vereceği, yeni pazarla buluşacağı bir yer olacak. Çarşımızın ilk etabının temellerini atıyoruz. iralamada ilk kuralımız, taliplinin Yalova iline kayıtlı esnaf olması" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber