Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mayıs 2016 - 14:18 Yorum: 0

Yalova SMMMO 3 Adayla Seçime Gidiyor

Yalova Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) yeni yönetimini belirleyecek.

Yalova SMMMO 3 Adayla Seçime Gidiyor

Yalova Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) yeni yönetimini belirleyecek.

YSMMO, 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü başlayacak ve 14 Mayıs 2016 Pazar günü yapılacak seçimle yeni yönetimi belirleyecek. 240 üyeli odada 5 kişilik yönetim kurulunun belirlenmesi için oy kullanılacak. Şu ana kadar 3 ismin aday olduğu yarışta, nisbî sistemle başkan belirlenecek. 2 dönem kuralı olduğundan dolayı İslam Doğan yeniden başkanlık için aday olamayacak. Kongrede Mustafa Pehlivan, Bülent Keğaz ve Uğur Çakır başkanlık için yarışacak.

Kongre öncesinde yeni seçim sistemi ile ilgili kaygılarını dile getiren İslam Doğan, bir çok ilde bu sistem yüzünden sıkıntı yaşandığının altını çizdi. Pazar günü sabah başlayacak seçimler sonrasında bir ismin yönetim kurulunu oluşturma görevini alacağını vurgulayan Doğan, "Bizden sonra kim başkan olacaksa ona destek vereceğiz. 30 yıldır ben bu işle uğraşıyorum. Yıllarca ilçe temsilciliği yaptım. Oda olunca başkan oldum. Odamızı bundan sonra oluşacak yönetim kurulu ile arkadaşlarımızın daha ilerilere taşıyacağına inanıyorum. Bizde yeni yönetimin her zaman yanında olacağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber