Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Mart 2015 - 12:28 Yorum: 0

Yalova Ticaret İl Müdürü Kırışgil

"Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne iki ayda 8 bin 500 tüketici başvuru yaptı"

Yalova Ticaret İl Müdürü Kırışgil

YALOVA (AA) - Yalova Ticaret İl Müdürü Recep Kırışgil, "Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne iki ayda 8 bin 500 tüketici başvuru yaptı" dedi.

Kırışgil, gazetecilere yaptığı açıklamada tüketicilerin haklarını aramak için kendilerine başvuru yaptıklarını söyledi.

Kendilerine 5 lira için bile başvuru olduğunu bunları da titizlikle işleme koyduklarını belirten Kırışgil, şunları kaydetti:

"Bize gelen her türlü dosyayı alarak incelemeye koyuyoruz. Yalova'da Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne başvuru oldukça fazla. Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne iki ayda 8 bin 500 tüketici başvuru yaptı. Bu başvuruların çoğunluğunu banka dosya masrafları oluşturuyor. Bunun dışında kapıda satış, ayıplı mal, abonelik sözleşmesi gibi konularda da şikayetler oluyor. Bu şikayetleri işleme koyarak en kısa sürede çözümünün sağlanmasına çalışıyoruz." 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber