Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 20 Ekim 2016 - 18:04 Yorum: 0

Yalova VİP’de galibiyet sevinci yaşanıyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Yalova VİP Gençlikspor'da İstanbulgücü deplasmanında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Yalova VİP’de galibiyet sevinci yaşanıyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Yalova VİP Gençlikspor'da İstanbulgücü deplasmanında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Yalova ekibinin başantrenörü Caner Yıllar, iyi savunma yaparak maçı kazandıklarını seriyi Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi karşısında sürdürmek istediklerini söyledi. Sezona 2 mağlubiyetle başladıklarını bu seriyi İstanbulgücü maçını kazanarak bozduklarını belirten Yıllar, "Arka arkaya aldığımız iki mağlubiyet bizleri çok üzmüştü ve bunun altından sadece önemli bir maç kazanarak kalkabilirdik. Sporcularım bu maçı çok istediler ve deplasmanda ligin önemli takımlarından İstanbulgücü'nü mağlup etmeyi başardılar. Bu maçta istediğimiz savunmayı yapabildik ve rakibi 53 sayıda tuttuk. Yabancı oyuncumuz ilk yarı bitmeden 4 faul aldı ve bizi son periyota kadar yalnız bıraktı. Buna rağmen Türk oyuncularımın gösterdiği direnç ile son dakikalarına 4 sayı geride girdiğimiz karşılaşmayı, 7 sayı ile kazanmayı bildik. Bu sezon geniş bir kadro ile tüm oyuncularımıza şans vererek oynamayı planlıyoruz, fakat hala takım kimyamızı oturtabilmiş değiliz. İnşallah önümüzdeki haftalarda daha hazır bir takım haline geleceğiz. Hafta sonu sahamızda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi takımı ile karşılaşacağız. Çok sert ve agresif oynayan rakibimizi seyirci desteği ile yenmek istiyoruz ki bu deplasman galibiyetinin bir anlamı olsun. Bu konuda Yalovalı sporseverleri tribüne bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber