Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 02 Nisan 2015 - 10:03 Yorum: 0

"Yalova'da 479 derneğin 28 bin 840 üyesi var"

YALOVA (AA) - Yalova İl Dernekler Müdürü Arif Atbaş, "Yalova'da faaliyet gösteren 479 derneğin 28 bin 840 üyesi var" dedi.Atbaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yalova'da geçen yıl 58...

'Yalova'da 479 derneğin 28 bin 840 üyesi var'

YALOVA (AA) - Yalova İl Dernekler Müdürü Arif Atbaş, "Yalova'da faaliyet gösteren 479 derneğin 28 bin 840 üyesi var" dedi.

Atbaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yalova'da geçen yıl 58 derneğin kurulduğunu, 18 derneğin kapandığını bildirdi.

Kültürel, sağlık, eğitim ve yardımlaşma gibi başlıklar altında dernekler kurulduğunu belirten Atbaş, "Yalova'da faaliyet gösteren 479 derneğin 28 bin 840 üyesi var. Müdürlük olarak dernekleri sürekli denetliyoruz. Derneklerin bazıları çok büyük umutlarla kuruluyor ama ne yazık ki kısa sürede kapanıyor. Dernekler, insanların bir araya geldiği, ortak paydaları paylaştıkları yerler olması bakımından çok iyi yerlerdir. Biz de derneklerin işlerini doğru yapması için yardım ediyoruz" ifadesini kullandı.

ETİKETLER: Yalova , dernek , Arif Atbaş
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber