Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 14 Ağustos 2020 - 14:28 Yorum: 0

Yalova’da bomba paniği fünye ile son buldu

Yalova'da İDO iskelesi önüne bırakılan şüpheli bavul, olay yerine çağrılan bomba imha ekibi tarafından fünye ile patlatılarak imha edildi.

Yalova’da bomba paniği fünye ile son buldu

Yalova'da İDO iskelesi önüne bırakılan şüpheli bavul, olay yerine çağrılan bomba imha ekibi tarafından fünye ile patlatılarak imha edildi. Bavuldan kadın eşyaları çıktı.

Yalova'nın Cengiz Koçal Caddesi üzerinde bulunan İDO iskelesi önüne bırakılan bir bavuldan şüphelenen vatandaşlar durumu polise bildirdiler. İhbarın üzerine Yalova polisi harekete geçti. Kısa sürede belirtilen noktaya gelen ekipler çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Ardından olay yerine bir bomba imha ekibi çağrıldı. Kıyafetlerini giyerek bavula yaklaşan bomba imha uzmanı bavulu fünye ile patlattı. Patlatılan bavuldan kadın giysisi çıktı.

Yalova’da bomba paniği fünye ile son buldu

Yalova’da bomba paniği fünye ile son buldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber