Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Ekim 2016 - 21:18 Yorum: 0

Yalova’da denetimler sıkılaştırıldı

İstanbul Yenibosna'da yaşanan bombalı saldırı Yalova Emniyet Müdürlüğü'nü de teyakkuza geçirdi.

Yalova’da denetimler sıkılaştırıldı

İstanbul Yenibosna'da yaşanan bombalı saldırı Yalova Emniyet Müdürlüğü'nü de teyakkuza geçirdi. Yalova giriş çıkışlarında denetimler sıklaştırılırken, dedektör köpekler ile araçlarda denetimler gerçekleştirildi.

İstanbul Yenibosna'da 75. Yıl Polis merkezi yanında bombalı bir motosikletle düzenlenen saldırı, Yalova Emniyeti'ni de harekete geçirdi. Başka saldırıların da olabileceği istihbaratları üzerine Yalova giriş ve çıkışlarında denetimler sıklaştırıldı. Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri, oluşturulan denetim noktasında araçları durdurarak titizlikle aradı. Aramalara dedektör köpekler Fosfor ve İvan da katıldı. Araçlarda bomba araması yapan dedektör köpekler araçları didik didik aradı. Arama noktasına gelen Yalova Vali Yardımcısı Abdurrahman İnan, denetim yapan ekipleri denetledi. Ekiplere dikkatli olmaları uyarısında bulunan İnan, bir süre denetimleri izledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber