Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Eylül 2014 - 14:53 Yorum: 0

Yalova'da hacı adayları kutsal topraklara uğurlandı

YALOVA (AA) - Yalova'dan Diyanet İşleri Başkanlığı aracılığıyla kutsal topraklara gidecek 62 kişilik iki kafile dualarla uğurlandı.Şehit Ömer Faydalı Caddesi'nde Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda...

Yalova'da hacı adayları kutsal topraklara uğurlandı

YALOVA (AA) - Yalova'dan Diyanet İşleri Başkanlığı aracılığıyla kutsal topraklara gidecek 62 kişilik iki kafile dualarla uğurlandı.

Şehit Ömer Faydalı Caddesi'nde Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan İl Müftü Yardımcısı Baki Bilgili, Yalova'dan kutsal topraklara gidecek iki kafileyi uğurlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bilgili, şöyle konuştu:

"Tüm hacıların ülkemiz ve milletimiz için dua edeceklerine inanıyoruz. 31 gün sürecek olan bu kutsal yolculuğun sağ salim biteceğini umuyoruz. Gelecek yıllarda, bu kutsal yolculuğa niyet edecek hacı adaylarına da hayırlı nasipler niyaz ederim. Ayrıca sırada bekleyip kura bekleyen hacılarımıza da  en yakın zamanda kutsal topraklara gitmelerini diliyorum."

Bilgili, hacı adaylarına hayırlı yolculuklar diledi.

Duygulu anların yaşandığı vedalaşmanın ardından hacı adayları gözyaşları ile kutsal topraklara uğurlandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber