Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 14 Nisan 2022 - 14:43 Yorum: 0

Yalova’da jandarmadan uyuşturucu ve kaçak sigara operasyonu

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu ve kaçak sigara operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.

Yalova’da jandarmadan uyuşturucu ve kaçak sigara operasyonu

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu ve kaçak sigara operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve Çınarcık İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen S.D (25) teknik ve fiziki takibe aldı. Şüpheli S.D. üzerinde yapılan aramada bir miktar metamfetamin ve sentetik kannabinoid ele geçirildi. Aynı operasyon çerçevesinde S.D.'nin yanı sıra A.A.'nın (65) ev ve iş yerinde aramalar yapıldı.

Aramada, bir miktar kubar esrar ve metamfetaminin yanı sıra 151 bin adet boş makaron, 2 bin 257 adet dolu makaron, 8 kilo kıyılmış tütün, 15 adet tütün basma aparatı, uyuşturucu içme aparatı ve bir cep telefonu ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlıların jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber