Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 08 Aralık 2016 - 16:48 Yorum: 0

Yalova’da okul inşaatında heyelan

Yalova'da, Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde engelliler için yapılan ek hizmet binasının hafriyatı esnasında heyelan meydana geldi.

Yalova’da okul inşaatında heyelan

Yalova'da, Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde engelliler için yapılan ek hizmet binasının hafriyatı esnasında heyelan meydana geldi. Heyelan sonrasında Kaçkar Sokak'ta çökmeler meydana gelirken, sokak trafiğe kapatıldı.

Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yan tarafındaki arsaya engelliler için ek hizmet binası yapılıyor. İhaleyi alan firma hafriyata başladı. Ancak çalışmalar esnasında istinat duvarı yıkılınca heyelan meydana geldi. Alanın üst tarafında yer alan Kaçkar Sokağı kullanılamaz hale geldi. Yol sathında çatlaklar ve çökmelerin meydana gelmesi üzerine sokak ulaşıma kapatıldı.

Diğer yandan Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitime devam ediliyor. Öğrenci velileri, "Heyelanın ardından kısa bir müddet eğitime ara verildi. Sonra yeniden eğitim başladı. Heyelanı önlemek için tedbir alınmamasına rağmen okulda eğitime devam ediliyor" diye konuştu.

Yalova’da okul inşaatında heyelan

Yalova’da okul inşaatında heyelan

Yalova’da okul inşaatında heyelan

Yalova’da okul inşaatında heyelan

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber