Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 28 Kasım 2014 - 22:08 Yorum: 0

Yalova'da Tonami Meydanı'ndaki köprülü kavşak projesi

AK Parti Yalova İl Başkanı Öztabak: "Değerli başkanlarımız Yalova'da 2023'ün simgesel bir anlamı olduğu için bu sayıda ağaç dikecekler"

Yalova'da Tonami Meydanı'ndaki köprülü kavşak projesi

YALOVA (AA) - AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, "Değerli başkanlarımız Yalova'da 2023'ün simgesel bir anlamı olduğu için bu sayıda ağaç dikecekler" dedi.

Öztabak, Altınova ilçesindeki bir otelde basın toplantısı düzenledi. Toplanıya Yalova'daki 9 ilçe ve beldenin belediye başkanları katıldı. Öztabak, belediye başkanlarıyla aylık toplantılar düzenlediklerini ve bu sefer Altınova ilçesinde buluşulduğunu belirtti.

Tonami Meydanı'ndaki ağaç kesiminden üzüntü duyduklarını ifade eden Öztabak, şöyle konuştu:

"Yalova için son derece önemli bir proje gerçekleşiyor. O projenin gerçekleşmesi için oradaki ağaçların kaldırılması gerekiyor. Sökülüp başka bir yere dikilebilir olan ağaçları, bir başka yere dikmek gerekiyor. Kesilmesi gerekenlere de başka çare yok, mutlaka kesilmesi gerekiyor. Tümünün kesilmesi acaba bir problem mi ben bilmiyorum. Sökülebilir ağaçlar var mıydı onu da bilmiyorum. İlgili kurumun onun çalışmasını yapması gerekiyordu."

Öztabak, 9 belediye başkanıyla ilin çeşitli yerlerine 2023 çınar ağacı dikeceklerini belirterek, "Yalova'da bu ağaçların yerine bizim belediye başkanlarımız, eksilen kadar ağaç dikecek hali yok. AK Partili belediyeler bu işe girdiğinde çok fazlasıyla ortaya çıkmalı. Değerli başkanlarımız Yalova'da 2023'ün simgesel bir anlamı olduğu için bu sayıda ağaç dikecekler" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber