Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Kasım 2014 - 10:23 Yorum: 0

Yalova'dan kısa kısa

Termal'de "Kat Görevlisi Kursu" açıldı

Yalova'dan kısa kısa

YALOVA (AA) - İŞKUR Yalova Şubesi, Termal Halk Eğitim Merkezi ve Termal Belediyesi iş birliğinde "Kat Görevlisi Kursu" açıldı.

İŞKUR İl Müdürü Erhan Dede, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede düzenlenen kursun 89 gün süreceğini bildirdi.

Haftanın 5 günü verilecek kurs süresince katılımcılara yirmişer lira yevmiye ödeneceğini belirten Dede, "İş gücü piyasasının ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücünün temini için Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü olarak kurslar düzenliyoruz. Bu kapsamda düzenlediğimiz kurs sonunda başarılı olan kursiyerlerin başta Termal ilçesi olmak üzere ilimizdeki konaklama ve otel işletmelerinde işe yerleştirilmesi planlanıyor" diye konuştu.

Termal Belediye Başkanı İsmail Atik de turizm bakımında çok önemli bir yer olan ilçenin turizm ve konaklama sektöründeki nitelikli eleman ihtiyacının bu tür kurslarla karşılanacağını ifade etti.

 

- Belediye Başkanı Silpagar, mahalle toplantısı düzenledi

 

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, vatandaşların sıkıntı ve isteklerini dinlemek için mahalle toplantısı düzenledi.

Silpagar, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki toplantıda, mahallelerin daha güzel olması için vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinlediklerini söyledi.

Vatandaşların Çiftlikköy ile Yalova sınırını belirleyen Kazımiye Deresi'nden karşıya geçişler için yaya köprüsü isteğini olumlu karşıladığını belirten Silpagar, konuyla ilgili çalışma yapılması için talimat vereceğini ifade etti.

Silpagar, mahalledeki sorunlar için notlar alındığını ve gerekenin yapılacağını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber