Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Aralık 2014 - 17:58 Yorum: 0

Yalova'dan kısa kısa

Yalova Valisi Cebiroğlu'dan Subaşı beldesine ziyaret

Yalova'dan kısa kısa

YALOVA (AA) - Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ı ziyaret etti.

 Cebiroğlu, ziyarette Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'dan belde hakkında bilgi aldı. Yalova'da tüm ilçe ve beldeleri gezerek sorunları ve istekleri tespit ettiğini belirten Cebiroğlu, ziyaretlerine devam edeceğini söyledi.

Cebiroğlu daha sonra Subaşı Merkez İlk ve Orta Öğretim Okulunu ziyaret etti. Burada okul idarecilerinden bilgi aldıktan sonra sınıfları tek tek gezen Cebiroğlu, öğrencilerle sohbet etti.

Subaşı ziyaretinde Cebiroğlu'na Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar ve daire müdürleri de eşlik etti.

- CHP’de parti İçi eğitim çalışmaları

CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Nedim Güler, parti binasında oturan değil halkla bütünleşen bir örgüt oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. 

Parti üyelerinin halka CHP'yi daha iyi anlatması için parti içi eğitim çalışması başlattıklarını belirten Güler, "Üyelerimize partimizin tarımdan ekonomiye, sosyal çalışmalardan insan haklarına kadar pek çok konudaki çalışmalarını anlatmaya başladık. Bu şekilde üyelerimizin partimizi vatandaşlara daha iyi anlatarak, partimize olan ilgiyi artırmasını hedefliyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber