Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Mart 2015 - 10:38 Yorum: 0

Yalova'dan kısa kısa

Altınova Belediye Başkanı Oral'dan mahalle ziyareti

Yalova'dan kısa kısa

YALOVA (AA) - Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, ilçedeki mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Oral, meclis üyeleri ve birim amirleriyle birlikte mahalleleri ziyaret ederek hem mahallelerde yapılan çalışmaları inceledi hem de vatandaşın istek ve sıkıntılarını dinledi.

Oral, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Altınova'yı daha yaşanılabilir bir yer yapmak için çok çalıştıklarını belirterek, "Yapılan çalışmalardan halkımızın memnun olup olmadıklarını ve neler yapmamızı istediklerini öğreniyoruz. Bu ilçede hepimiz beraber yaşıyoruz ve herkesin istek ve önerileri bizim için çok önemlidir" diye konuştu.

- "Geleceğine yön verirken, girişimciliği öğren" semineri

Yalova Ticaret Sanayi Odası (YTSO) Kadın Girişimciler Kurulu tarafından öğrencilere yönelik "Geleceğine yön verirken, girişimciliği öğren" semineri verdi.

Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zuhal Karakoyun, Yalova Kız Teknik ve Meslek Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen seminerde her öğrencinin istediği bölümü çalışarak kazanabileceğini söyledi.

Öğrencilere, memur olmak yerine girişimci olmalarını tavsiye eden Karakoyun, "Ortaklarınızı şimdiden belirleyerek en samimi arkadaşlarınızla gelecekte iş kurma planları yapabilirsiniz. Ya da babanızın işletmesini devir almak adına o işe uygun okullarda okuyarak, ikinci kuşak üçüncü kuşak olarak işletmenizi geliştirebilirsiniz. Şimdiden kararlarınızı doğru vererek adımlarınızı ona göre atmaya başlayın" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber