Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 13 Mart 2015 - 08:33 Yorum: 0

Yalova'dan kısa kısa

Çiftlikköy Belediye Başkanı Silpagar'a ziyaret

Yalova'dan kısa kısa

YALOVA (AA) - İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'ı ziyaret etti.

Silpagar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İznik Belediyesi ile kardeş belediye oldukları için sık sık bir araya gelmeye çalıştıklarını söyledi.

İki belediyenin de ilçelerine önemli projeler kazandırdığını belirten Silpagar, İznik Belediyesi ile birçok noktada ortak çalışma ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını ve bunların devam edeceğini ifade etti.

Sargın ise Çiftlikköy Belediyesi ile kardeş belediye olmalarının memnuniyet verici olduğunu belirtti.

 

- Yükseköğretime Geçiş Sınavı

 

Yalova Kent Konseyi Başkanı Şükrü Önder, 15 Mart'ta yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) nedeniyle sessizlik konusunda herkesin duyarlı olmasını istedi.

Önder, yaptığı yazılı açıklamada, sınavın yapılacağı saatlerde özellikle okul önlerinde, öğrencilerin dikkatini dağıtacak ve sınava odaklanmalarını engelleyecek davranışlardan kaçınılması gerektiğini ifade etti.

Başta toplu taşıma araçları olmak üzere sınav süresince trafikte seyreden araçların sürücülerinin klakson çalmamaya özen göstermesini isteyen Öner, "Tüm kurum ve kuruluşların sınavın sükunet içinde yapılmasına yönelik olarak gerekli tedbirleri alacağını düşünüyoruz. Yalova Kent Konseyi olarak bizler de 15 Mart Pazar günü için biraz daha sessizlik diyoruz" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber