Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 14 Mart 2015 - 10:23 Yorum: 0

Yalova'dan kısa kısa

Çiftlikköy'de Halk Günleri Toplantısı

Yalova'dan kısa kısa

YALOVA (AA) - Çiftlikköy Belediyesi, vatandaşların istek ve beklentilerinin öğrenilmesi için Halk Günleri Toplantısı düzenledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Akgün, Çiftlikköy Belediyesi Meclis Salonu'ndaki toplantıda, elektrik hatlarının yer altına alınması için çalıştıklarını söyledi.

Çiftlikköy'de 686 sokağın bulunduğunu ve bunlardan 200'ünde neredeyse hiç yol açılmadığını belirten Akgün, "Bu konudaki çalışmalarımıza da başladık. Planlamaları yaptık, peyderpey çalışmalar devam edecek. Her mahallemizin bir mahalle temsilcisi arkadaşımız var, onlar mahalledeki tespitleri yapıyorlar" diye konuştu.

Daha sonra vatandaşlar istek ve beklentilerini anlattı.

 

- Yalova Odaları Üst Kurulu olağan toplantısı

 

Yalova Odaları Üst Kurulu tarafından olağan kurul toplantısı yapıldı.

İl Kültür Turizm Müdürü Ziya Karatekin, Ticaret Sanayi Odası'ndaki toplantıda, Yalova'nın turizm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yalova'da turizm sektöründe yer alan işletmelerde personel sirkülasyonu ve niteliksiz çalışanların gelen misafirlere yeterli hizmet verememesinden dolayı ciddi kayıplar yaşandığı belirten Karatekin, nitelikli elamanlara ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Daha sonra Yalova'nın turizminin gelişmesi için yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber