Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Mart 2015 - 12:08 Yorum: 0

Yalova'dan kısa kısa

YALOVA (AA) - MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, partisinden Yalova'dan milletvekili adayı olmak için dört kişinin başvuru yaptığını bildirdi.Topçular, bir restoranda düzenlediği toplantıda...

Yalova'dan kısa kısa

YALOVA (AA) - MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, partisinden Yalova'dan milletvekili adayı olmak için dört kişinin başvuru yaptığını bildirdi.

Topçular, bir restoranda düzenlediği toplantıda partisinden milletvekili adayı olmak isteyen aday adaylarını tanıttı.

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerin Türkiye için tarihi bir öneme sahip olduğunu belirten Topçular, "Bu seçimlerde tüm Türkiye'de olduğu gibi Yalova'da da oy oranımızı ciddi bir şekilde arttıracağımıza inanıyorum. Bu asla hayal olarak görülmemelidir. MHP'ye çok büyük bir talep ve tercih var. Her gün partimize yeni yeni üyeler katılıyor. Diğer siyasi partilerde olan birçok insan, artık bizim kapımızı çalarak, kurtuluş reçetesinin MHP'de olduğunu söylüyorlar. İnşallah en iyi adayları belirleyip en güzel oyu alacağız" diye konuştu.

 

- Diyanet-Sen Yalova Şubesi'nden dayanışma toplantısı

Diyanet-Sen Yalova Şubesi tarafından ildeki kadın Kur'an kursu eğiticilerine dayanışma toplantısı düzenlendi.

Diyanet-Sen Yalova İl Başkanı Şuayip Akgün, bir restoranda düzenlenen programda Kur'an kursu eğiticilerinin çok güzel bir görevi yerine getirdiğini söyledi.

Programı kadın Kur'an kursu eğiticilerinin istek ve sıkıntılarını dinlemek için düzenlediklerini belirten Akgün, daha sonra sendika olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber