Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mart 2015 - 19:08 Yorum: 0

Yalova'dan kısa kısa

Kapalı Pazar yerinde çatı yenileme çalışması

Yalova'dan kısa kısa

YALOVA (AA) - Yalova Belediyesi tarafın Kapalı Pazaryeri'nin çatı yenilme çalışması başlatıldı.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, yaptığı açıklamada özellikle yağışlı havalarda pazarcı esnafının mağdur olduğunu söyledi.

Çatı inşaatında bazı dükkanların kısım kısım kapalı tutularak çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirten Salman, "Çatının değişime çalışması başlandı. Dükkanlarda herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için kısım kısım iş yerleri kapalı tutulacak. Çalışmalar tamamlandıktan sonra pazar yerimiz daha modern bir hal alacak" diye konuştu.

 

- Orman Haftası

Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, dünyanın akciğerleri olan ormanların korunması gerektiğini bildirdi.

Yılmaz, Orman Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda ormanları koruması ve yeni yeşil alanların oluşmasını sağlamanın her bireyin vatandaşlık görevi olduğunu ifade etti.

Dünyayı küresel ısınma, çölleşme ve kuraklık gibi etkenlerin tehdit ettiğini belirten Yılmaz, "Yeşile ve doğaya karşı çok bilinçli hareket etmeliyiz. Gelecek nesillere temiz, sağlıklı bir dünya bırakmak ancak bu sayede mümkün olacaktır" ifadesini kullandı. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber