Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Mart 2015 - 13:23 Yorum: 0

Yalova'dan kısa kısa

Tonami Meydanı'ndaki köprülü kavşak projesi

Yalova'dan kısa kısa

YALOVA (AA) - AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Tonami Meydanı'ndaki köprülü kavşak projesinin yapımına başlanacağını bildirdi.

Öztabak, yaptığı yazılı açıklamada, 16 Ocak'ta ihalesi gerçekleştirilen projenin yapım aşamasına gelindiğini ifade etti.

Proje hakkında Karayolları 14'üncü Bölge Müdürü Öner Özgür ile görüştüğünü belirten Öztabak, şunları kaydetti:

"Kavşak ihalesi gerçekleştirildi ve yer teslimi yapıldı. Yapım işini alan firma, çalışmalarına elektrik, su ve doğalgaz hatlarının yerlerini tespit edip değiştirmekle başladı. Önümüzdeki hafta sonu fore kazıklarının çakılmasını gerçekleştirecek iş makineleri gelecek. Böylece önümüzdeki hafta sonu fiilen de inşaat başlamış olacak. Firma, köprülü kavşağı 220 günde bitirip teslim edecek."

 

- İl Müftüsü Üskülüplü'ye ziyaret

 

PTT Yalova Başmüdürü Derviş Gökdoğan, İl Müftüsü Mustafa Üskülüplü'yü ziyaret etti.

Üskülüplü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, PTT'nin çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.

Eskiden postacıların getireceği mektupların dört gözle beklendiğini belirten Üskülüplü, artık her şeyin internet ortamında yapıldığını ama PTT'nin de kendini sürekli yenilediğini ifade etti.

Gökdoğan da PTT olarak vatandaşa en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını anlattı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber