Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 28 Mart 2015 - 13:53 Yorum: 0

Yalova'dan kısa kısa

Çanakkale şehitleri anısına fidan dikimi

Yalova'dan kısa kısa

YALOVA (AA) - Subaşı Belediyesi tarafından Çanakkale şehitleri anısına fidan dikme etkinliği düzenlendi.

Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, etkinlikte Çanakkale şehitlerinin anısına fidan diktiklerini söyledi.

Çanakkale Zaferi'nin zor şartlar altında binlerce şehit verilerek kazanıldığını belirten Yılmaz, "Bizlere böyle bir zaferin gurunu yaşatan şehit ve gazilerimizi asla unutmadık. Fidanlarımızı hem şehitlerimizin ruhlarına hediye etmek hem de yüzyıllardır dost diye sarıldığımız, diyetini ağır bir şekilde ödediğimiz topraklarımızın ağaçsız kalmaması için dikiyoruz" diye konuştu.

Konuşmalardan sonra Çanakkale şehitleri anısına fidan dikimi gerekleştirildi. Etkinliğe Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Karamürsel Eğitim Merkezi Komutanlığı'ndan Albay Engin Bor, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal,  Altınova Müftüsü Ertuğran Mehmet Soylu, Altınova Tarım Müdürü Mesut Ünal, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

- Kitap okuma yarışması

Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çiftlikköy'de değerlerimiz hayat buluyor kapsamında "Kitap okuma yarışması" düzenledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir, Gaziabdurrahman Ortaokulu'nda düzenlene yarışmada öğrencilere ve velilere kitap okumayı sevdirmek için bu yarışmayı düzenlediklerini söyledi.

Yarışma katılan tüm öğrenci ve velilere teşekkür eden Beşir, yarışmanın 9 Mayıs günü son bulacağını ve düzenlenecek törenle yarışmada dereceye girenlere ödül verileceğini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber