Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 29 Mart 2015 - 17:38 Yorum: 0

Yalova'dan kısa kısa

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete'ye ziyaret

Yalova'dan kısa kısa

YALOVA (AA) - Judo Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü olan Tamer İnatlı, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete'yi ziyaret etti.

Mete, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İnatlı'nın Aydın'da düzenlenen Judo Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü olmasının gurur verici olduğunu söyledi.

İnatlı'nın Zübeyde Hanım Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi olduğunu belirten Mete, bu tür başarıların kendilerini memnun ettiğini ve bu çocukların daha çok desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

İnatlı da daha çok çalışıp şampiyon olacağını söyledi.

 

- Yalova Belediye Başkanı Salman, vatandaşları dinliyor

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, vatandaşlarla randevusuz görüşerek istek ve sıkıntıları dinliyor.

Salman, Yalova Belediyesi hizmet binası girişinde bulunan şeffaf odada sabah 08.00-09.00 saatleri arasında vatandaşları kabul ediyor.

Salman, yaptığı açıklamada vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinlemek için bu çalışmayı yaptığını söyledi.

Vatandaşın istek ve sıkıntısını dinledikten sonra çözüm üretmek için talimat verdiğini belirten Salman, "Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet vermeye çalışıyoruz. Vatandaşın sorunu bizim sorunumuzdur. Amacımız huzurlu bir Yalova inşa etmektir" diye konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber