Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 01 Nisan 2015 - 17:13 Yorum: 0

Yalova'dan kısa kısa

Altınova Belediye Başkanı Oral, çalışmaları inceledi

Yalova'dan kısa kısa

YALOVA (AA) - Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, belediye tarafından mahallelerde yapılan çalışmaları inceledi.

Belediye Meclisi üyeleriyle beraber mahallelerde yapılan çalışmaları inceledikten sonra vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinleyen Oral, ilçedeki çalışmaları denetleyerek yapılmayan noksanlıkları tespit edip gidermeye çalıştıklarını söyledi.

Ayrıca çalışma yapılan mahallerde vatandaşlara talep formu dağıtarak onların istek ve sıkıntılarını yazılı olarak da aldıklarını belirten Oral, amaçlarının ilçeyi daha güzel ve yaşanılabilir bir yer yapmak olduğunu ifade etti.

 

- Kütüphane Haftası

 

Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, çocuk ve gençlerin sık sık kütüphanelere giderek kitap okumaları gerektiğini bildirdi.

Yılmaz, Kütüphane Haftası dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, gelişmiş toplumlarda kitap okumanın yaygın olduğunu vurguladı.

Çocuklar ve gençlerin kitap okumaya teşvik edilmesi gerektiğini belirten Yılmaz, "Kitap sevgisi konusunda hepimizin üzerine büyük görev düşüyor. Biz kitap okumayı seveceğiz ki bizden sonra gelecek nesillerinde kitap okumasını teşvik edelim. Özellikle başarılı ve bilgili bir nesil için çocuklarımızı kütüphanelere gitmeleri konusunda titiz davranalım" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber