Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 15:58 Yorum: 0

Yalovalı Öğrenciler AB’yi Anlattı

Yalova'da gerçekleştirilen, "Bana AB'yi Anlat" konulu resim, kısa öykü ve slogan yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Uygulama otelinde gerçekleştirilen...

Yalovalı Öğrenciler AB’yi Anlattı

Yalova'da gerçekleştirilen, "Bana AB'yi Anlat" konulu resim, kısa öykü ve slogan yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Uygulama otelinde gerçekleştirilen törenle dağıtıldı.

AB ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü uhdesinde 81 ilde uygulamaya konulan, amacı "10-18 yaş aralığında bulunan öğrencilerin Avrupa Birliği'nin değerleri, politikaları ve temel haklara yönelik uygulamaları konusundaki bilgi düzeyini eğitim faaliyetleri yolu ile artırmak" olan "Bana AB'yi Anlat" konulu resim, kısa öykü ve slogan yarışması sonucunda dereceye giren öğrencilere dizüstü bilgisayar, bisiklet ve satranç takımı hediye edildi.

Bana AB'yi anlat kısa öykü yarışmasında Seranur Aksu (Yalova Anadolu İmam Hatip Lisesi) birinci, Dilek Keleş (Yalova Anadolu İmam Hatip Lisesi) ikinci, Belgin Dinç (Yalova Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) üçüncü oldu. Resim Yarışmasında Hira Aktı (Kardelen Ortaokulu) birinci, İlayda Sönmez (Saffet Çam Ortaokulu) ikinci, Dilara Gülsün (Rahmiye Palabıyık İmam Hatip Ortaokulu) üçüncü oldu. Slogan Yarışmasında ise Emir Evren (Saffet Çam Ortaokulu) birinci, Beyzanur Koç, (Saffet Çam Ortaokulu) ikinci Mustafa Göktuğ Tekin(Kardelen Ortaokulu) ise üçüncü oldu. İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan dereceye giren öğrencilere başarılar diledi.

Yalovalı Öğrenciler AB’yi Anlattı

Yalovalı Öğrenciler AB’yi Anlattı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber