Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 12 Mayıs 2016 - 14:24 Yorum: 0

Yalovalı Okçu Milli Takım Kampına Gidiyor

Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü'nün sporcusu Furkan Oruç, Antalya'da yapılan Gençler & Yıldızlar Okçuluk Türkiye Şampiyonas'ında sıralamalarda...

Yalovalı Okçu Milli Takım Kampına Gidiyor

Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü'nün sporcusu Furkan Oruç, Antalya'da yapılan Gençler & Yıldızlar Okçuluk Türkiye Şampiyonas'ında sıralamalarda baraj puanını geçerek milli takım seçme kampına katılmaya hak kazandı. Genç sporcu şampiyonayı ise dördüncü olarak noktaladı.

Furkan'ın elde ettiği başarıdan ötürü gurur duyduğunu belirten Yalova Bölge Antrenörü Mehmet Oruç, "Yalova'da okçuluk branşını başlattığımızda belirlediğimiz hedefler vardı. Kısa sürede bu hedeflerimize hem Yalova'da temel eğitim dersi verdiğimiz sporcu sayısı ile hem de kazandığımız Türkiye dereceleri ile ulaşmış bulunuyoruz. En önemli hedeflerimizden biri Yalova olarak milli takım kampına sporcu verebilmekti. Belirlemiş olduğumuz program dahilinde ve yoğun çalışmalarımız sonucunda milli takım kampına sporcu vermeyi başardık. Şimdi ki hedefimiz sporcumuzun 23 Haziran - 3 Temmuz tarihleri arasında Antalya'da yapılacak olan milli takım kampını başarıyla tamamlayarak sonrasında Romanya'nın Başkenti Bükreş'te yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına ülkemizi temsil ederek bayrağımızı dalgalandırmak. Milli takım kampına kadar çalışmalarımızı daha da yoğunlaştıracağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber