Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 28 Şubat 2017 - 16:38 Yorum: 0

Yalovalı Türkan dartta üçüncü oldu

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu'nun tertiplediği "Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası" sıralama turnuvalarının 3. ayağında Yalova Gençlikspor'dan...

Yalovalı Türkan dartta üçüncü oldu

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu'nun tertiplediği "Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası" sıralama turnuvalarının 3. ayağında Yalova Gençlikspor'dan Türkan Albeni üçüncü oldu.

Ankara Atatürk Spor Salonu Dart Salonu'nda yapılan müsabakalarda 500'den fazla mücadele etti. Yalova Gençlikspor'dan Türkan Albeni, yıldız kızlar kategorisinde Hamiyet Erva Üngör ve Anime Dinç'in ardından Leyla Öztürk ile birlikte üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Sporcunun antrenörü Ahmet Aydın, "Yoğun antrenmanlar ile hazırlandığımız müsabakalardan başarılı sonuçlar elde etmek bizlere sevinç veriyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber