Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 12 Mayıs 2016 - 14:38 Yorum: 0

Yalovalı Veteranlar Sahaya İndi

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından bul yıl ikincisi düzenlenen Yalova Group Veteranlar Ligi'nde ilk santralar yapıldı.

Yalovalı Veteranlar Sahaya İndi

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından bul yıl ikincisi düzenlenen Yalova Group Veteranlar Ligi'nde ilk santralar yapıldı. Yalova Tuğrul Şener Stadyumu'ndaki turnuvada 8 takım mücadele ediyor.

Bu yılki turnuvanın açılış maçı Yalovaspor ile Esenköyspor arasında oynandı. İlk yarısını 4-2 galip kapatan konuk ekip maçı da 6-3 kazarak üç puanı kaptı. Günün diğer maçında ise Yeşilovaspor ile Yalova Minibüsçüler Odası kozlarını paylaştı. Büyük çekişmeye sahne olan maçın ilk yarısında futbolseverler tek gol izlerken, ikinci yarıda bulduğu gollerle Yalova Minibüsçüler Odası maçtan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul, "Şölen havasında geçecek olan turnuvamız güzel maçlarla başladı. Katılan sekiz takıma da başarılar diliyorum. Organizasyona sponsor olan Yalova Group'a ve destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber