Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Kasım 2016 - 12:48 Yorum: 0

Yan yana giderken çarpıştılar

Düzce Tem Otoyolu Kaynaşlı mevkiinde yan yana giderken çarpışan iki otomobilin karıştığı kazada otomobillerden biri takla atarak durdu.

Yan yana giderken çarpıştılar

Düzce Tem Otoyolu Kaynaşlı mevkiinde yan yana giderken çarpışan iki otomobilin karıştığı kazada otomobillerden biri takla atarak durdu. Kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza, TEM Otoyolu Kaynaşlı mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Ankara'dan İstanbul istikametine gitmekte olan Eray Y. idaresindeki 06 DG 3033 plakalı otomobil aynı istikamete gitmekte olan Atilla H. idaresinde 07 JL 947 plakalı otomobille yan yana giderken çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile 06 DG 3033 plakalı otomobil yoldan çıkarak takla atarak orta refüjde durabilirken, diğer araç da bariyerlere çarparak durabildi. Kazada takla atan otomobilde bulunan sürücü Eray Y., Halil Y., Sibel Ö. ve Meltem P. yaralandı. Yaralılar 112 Acil servis ambulansları ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle belli bir süre kontrollü olarak sağlanan trafik araçların çekilmesi ile normale döndü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber