Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Mart 2015 - 11:28 Yorum: 0

Yanan ahırda 4 hayvan telef oldu

VAN (AA) - Erciş ilçesinde bir ahırda çıkan yangın nedeniyle 4 büyükbaş hayvan telef oldu.Erciş'e 5 kilometre uzaklıkta bulunan Yukarı Işıklı Mahallesi'nde Erol Kılıç'a ait ahırda bilinmeyen...

Yanan ahırda 4 hayvan telef oldu

VAN (AA) - Erciş ilçesinde bir ahırda çıkan yangın nedeniyle 4 büyükbaş hayvan telef oldu.

Erciş'e 5 kilometre uzaklıkta bulunan Yukarı Işıklı Mahallesi'nde Erol Kılıç'a ait ahırda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Çevredeki vatandaşlar ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında, ahırda bulunan 4 büyükbaş hayvan telef oldu. 

Evine bitişik olan ahır ve samanlığın yanmasını sabah fark ettiğini belirten Erol Kılıç, "Telaşla evden anahtarı aldım. Geç kalmıştım. İçeride 4 hayvanım telef oldu. Taş işçiliği yapan babam Şahvelat Kılıç'a ait aletlerde içeride yandı. En büyük tesellim yangının eve sıçramaması oldu. İtfaiye geldiğinde yapacak bir şey kalmamıştı. Şimdi itfaiyenin vereceği raporu bekliyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber