Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 16 Ağustos 2016 - 15:43 Yorum: 0

Yanarak ölen anne ve kızın cenazeleri teslim edilmedi

Afyonkarahisar'da önceki gün meydana gelen olayda yanarak hayatlarını kaybeden anne ve kızın cenazelerin otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumunda bekletildiği...

Yanarak ölen anne ve kızın cenazeleri teslim edilmedi

Afyonkarahisar'da önceki gün meydana gelen olayda yanarak hayatlarını kaybeden anne ve kızın cenazelerin otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumunda bekletildiği kaydedildi.

Sandıklı ilçesinde önceki gece yaşanan olayda, iddialara göre alkol alan A.H. (37) isimli şahısın, gece geç saatlerde anne ve kız kardeşinin oturduğu eve gelerek yanında getirdiği benzini dökerek yangın çıkardığı öne sürülmüştü. Çıkan yangında anne Pembe Hopyılmaz (61) ve kızı Ayşel Hopayılmaz'ın (32) korkunç şekilde yanarak hayatlarını kaybetmiş, benzin dökerek evi yaktığı iddia edilen A.H. de yanarak ağır yaralanmıştı.

Olayın ardından cenazelerin, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcılığı tarafından Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildiği ve oradan gelecek rapora göre soruşturmanın detaylarının ortaya çıkacağı aktarıldı.

Öte yandan, anne ve kız kardeşinin yaşadığı evi ateşe veren A.H.'nin ise kentte tedavi gördüğü hastaneden İstanbul-Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği belirtildi.

Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber