Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Şubat 2017 - 10:18 Yorum: 0

Yangın tatbikatı yapıldı

Yangında İlk Müdahale ve Yapılması Gerekenler konulu seminer ve tatbikatlar yapıldı.

Yangın tatbikatı yapıldı

Yangında İlk Müdahale ve Yapılması Gerekenler konulu seminer ve tatbikatlar yapıldı. Diyanet İşleri Başkanlığının talimatı doğrultusunda merkez kız ve erkek yatılı Kur'an kurslarına yönelik olmak üzere "Her Ay Bir Konu, Bir Konuk" programı kapsamında kurslarda AFAD yetkilileri tarafından "Yangında İlk Müdahale ve Yapılması Gerekenler" konulu programlar düzenlendi.

Erzincan İl Müftülüğü yatılı kız ve erkek Kur'an kurslarında AFAD yetkilileri tarafından "Yangında İlk Müdahale ve Yapılması Gerekenler" konusunda bilgilendirme ve tatbikat amaçlı seminerler düzenlenerek yangına karşı, yaralanmalara karşı ilk müdahale nasıl olmalıdır, neler yapılmalıdır konularında bir bilinç oluşturma ve gerekli tedbirleri alma eğitim ve seminerleri verildi.

Recep Demir Yatılı Erkek Kur'an Kursu, Süreyya Hanım Yatılı Kız Kur'an Kursu, Kızılay Yatılı Erkek Kur'an Kursu, Sümbül Valide Yatılı Kız Kur'an Kursu, Ahmet Seher deniz Yatılı Kız Kur'an Kurslarında düzenlenen "Yangında İlk Müdahale ve Yapılması Gerekenler" konulu seminer ve tatbikatlar, öğrenciler tarafından ilgi ile karşılandı.

Yangın tatbikatı yapıldı

Yangın tatbikatı yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber