Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Güncel 15 Mart 2015 - 15:24 Yorum: 0

Yangın ve Deprem Tatbikatı gerçeği aratmadı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı öğrenci ve vatandaşlara yönelik eğitim ve tatbikat çalışmalarına devam ediyor.

Yangın ve Deprem Tatbikatı gerçeği aratmadı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı öğrenci ve vatandaşlara yönelik eğitim ve tatbikat çalışmalarına devam ediyor.

Olası yangın ve doğal afet durumlarına karşı vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında yangın ve deprem tatbikatları gerçekleştiriliyor.

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personeli tarafından Fırat İlköğretim Okulu, Yeşiltepe Altın Adamlar Ana Okulu, Abdulkadir Eriş Güzel Sanatlar Lisesi, Kazım Karabekir, Yusuf Kenan Anadolu Lisesi ve Malatya Gazi Anadolu Lisesi’nde yangın ve deprem tatbikatları gerçekleştirildi.

Temsili yangınların çıkarıldığı tatbikatlarda, öğretmen ve öğrencilere yangın anında neler yapılması gerektiği anlatılarak, yangın söndürme cihazların kullanımı ve işlevleri de uygulamalı olarak gösterildi. Tatbikatlar sırasında ayrıca deprem anında da yapılması gerekenler ayrıntılı bir şekilde anlatıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından eğitim ve tatbikat çalışmaların rutin bir şekilde devam edeceği belirtildi.

Yangın ve Deprem Semineri

Büyükşehir İtfaiye personeli Sivil Savunma Haftası nedeniyle Fatma Aliye IMKB Anadolu Kız Lisesi’nde ‘Yangın ve Deprem’ konulu bir seminer verildi. Okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminerde; evde, okulda, araçta ve doğada karşılaşacakları yangınlarda ne yapmaları gerektiği anlatılarak, deprem ve yangın öncesi alınması gereken önlemler konusunda uyarıldılar.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber