Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Nisan 2020 - 20:13 Yorum: 0

Yangında ölen iki kardeşe en acı veda

Aydın'ın Çine ilçesinde, anne babalarının çalıştığı besihanedeki tek göz evde çıkan yangında hayatlarını kaybeden 2 ve 5 yaşlarındaki iki kız...

Yangında ölen iki kardeşe en acı veda

Aydın'ın Çine ilçesinde, anne babalarının çalıştığı besihanedeki tek göz evde çıkan yangında hayatlarını kaybeden 2 ve 5 yaşlarındaki iki kız kardeş son yolculuklarına yan yana uğurlandı.

Çine ilçesine bağlı Cumalı Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda, Ahmet ve Ayşe Kartal'ın çalıştıkları besihanede bulunan tek göz evde çıkan yangında çiftin çocukları 5 yaşındaki Nazlı ve 2 yaşındaki kardeşi Irmak hayatını kaybetmişti. Aynı kaderi paylaşan Nazlı ve Irmak'ın İzmir Adli Tıp Kurumundan alınan cenazeleri, Çine'ye bağlı Tepeköy Mahallesi'nde yaşayan dedelerinin evine getirildi. Helallik alındığı sırada iki çocuklarını da kaybeden anne Ayşe ve baba Ahmet Kartal, güçlükle ayakta durabildi. 3 aylık hamile olduğu öğrenilen anne ile babanın kızlarının tabutuna sarılarak yaktığı ağıtlar yürekleri parçaladı.

Helallik alındıktan sonra Tepeköy Mezarlığı'ndaki musalla taşınan konan kız kardeşler, köy mezarlığında yan yana açılan mezarlarda gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber