Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Ocak 2021 - 14:38 Yorum: 0

Yangında ölen uzman çavuş ile oğlu son yolculuğuna uğurlandı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde tüp patlaması sonucu çıkan yangında hayatını kaybeden uzman çavuş Kaan Can Serpinli ile 4 aylık oğlu Çorum'da son...

Yangında ölen uzman çavuş ile oğlu son yolculuğuna uğurlandı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde tüp patlaması sonucu çıkan yangında hayatını kaybeden uzman çavuş Kaan Can Serpinli ile 4 aylık oğlu Çorum'da son yolculuklarına uğurlandı.

Yangında hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli ile 4 aylık oğlu Asil Göktuğ Serpinli için Akşemseddin Camii'nde tören düzenlendi. Törende Serpinli'nin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Yangında eşinin yanı sıra oğlunu kaybeden anne Merve Serpinli'nin 4 aylık oğlunun albayrağa sarılı tabutuna bakışları ise yürekleri dağladı.

Törene Vali Mustafa Çiftçi, Garnizon Komutanı Per. Alb. Ferhan Işık, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. İlhan Uzunoğlu, Serpinli ailesinin yakınları ve vatandaşlar katıldı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı ve helallik alınmasının ardından her baba-oğulun cenazesi Ulu Mezarlık'ta toprağa verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber