Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Ekim 2016 - 17:53 Yorum: 0

Yangında zehirlenerek ölen yaşlı adam toprağa verildi

Bolu'da evinde çıkan yangında dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırılan ve gece saatlerinde hayatını kaybeden 76 yaşındaki Alzheimer hastası Tahsin Doğanöz,...

Yangında zehirlenerek ölen yaşlı adam toprağa verildi

Bolu'da evinde çıkan yangında dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırılan ve gece saatlerinde hayatını kaybeden 76 yaşındaki Alzheimer hastası Tahsin Doğanöz, son yolculuğuna uğurlandı.

Kürkçüler Mahallesi'nde 2 katlı bir evin üst katında çıkan yangında dumandan zehirlenen 76 yaşındaki Alzheimer hastası Tahsin Doğanöz, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Doğanöz, gece geç saatlerde hayatını kaybetti. Kürkçüler Mahallesi Camii'nde ikindi vakti cenaze namazı kılınan Tahsin Doğanöz, Kürkçüler Mahallesi Mezarlığı'na defnedildi. Yangın sırasında babasını kurtarmak için yangının olduğu eve giren ve elleri yanan oğlu Sami Doğanöz, elleri sargılı bir şekilde cenaze namazına katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber