Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 03 Mayıs 2021 - 13:13 Yorum: 0

Yangından kedisiyle birlikte kaçtı

Sefaköy'de 5 katlı binanın 2. katında balkonda unutulan sigaranın etkisiyle çıkan yangın paniğe neden oldu.

Yangından kedisiyle birlikte kaçtı

Sefaköy'de 5 katlı binanın 2. katında balkonda unutulan sigaranın etkisiyle çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın sırasında içeride bulanan bir kadın, kedisini almadan dışarı çıkmadı.

İstanbul Sefaköy'de Yeni Mahalle Hekim Sokak'taki 5 katlı Marmara Apartmanı'nın 2. katında saat 12.00 sıralarında yangın çıktı. Balkonda söndürülmeyen sigaranın neden olduğu yangın kısa sürede büyüdü. Ortalığı duman kapladı. Yangın sırasında içeride bulunanlar büyük bir panik yaşandı. Duman kapanında kalanlar kendilerini can havliyle dışarı attı. O sırada içeride bulunan Nurcan Türker ise, kedisini almadan dışarı çıkmadı. Korkan kediyi güçlükle yakalayan Türker de güçlükle dışarı çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, dumandan etkilenen vatandaşlara da sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.

"Hemen kedimi yakalamaya çalıştım"

Apartman sakini Nurcan Türker, "Sigaradan çıkmış, bilmiyoruz. Herkes bağırmaya çalıştı yangın var diye. Sonra ben kedimi yakalamaya çalıştım. Hemen yakalanmıyor, korktu o da. Onu alalım derken içerisi dumanlar altında kaldı. Annem çıkmadı önce, yangın çok büyümedi zannetti. Onu çıkarmaya çakıştık. Çıktık hepimiz birden. Bilmiyorum zarar ziyan ne var mı" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber