Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 18 Mart 2015 - 08:38 Yorum: 0

"Yanlışlıkla çıktığı" vinçte mahsur kaldı

BURSA (AA) - Bursa'da, bir inşaat şantiyesindeki vince yaklaşık 50 metre tırmanan kişi buradan inemeyince itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.Alınan bilgiye göre, Nilüfer ilçesi Odunluk...

'Yanlışlıkla çıktığı' vinçte mahsur kaldı

BURSA (AA) - Bursa'da, bir inşaat şantiyesindeki vince yaklaşık 50 metre tırmanan kişi buradan inemeyince itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi'nde bir inşaat şantiyesinde bulunan vince tırmanan Satık Şener (38), yaklaşık 50 metre yükseklikte mahsur kaldı. Alkollü olduğu öğrenilen Şener'i gören inşaat işçileri, polis ve itfaiyeye haber verdi.

İtfaiye ekipleri, 42 metrelik merdiven aracıyla Şener'e ulaşmayı denedi ancak başaramadı. Bunun üzerine 52 metrelik merdiveni bulunan bir araç getirilerek Şener'e ulaşıldı. Bir itfaiye eri, aracın sepetine aldığı bu kişiye üşüdüğü için üzerindeki montu giydirdi ve aşağıya indirdi.

Vince yanlışlıkla çıktığını söyleyen Şener, 112 Acil Servis ekipleri tarafından sağlık kontrolü için Çekirge Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber