Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Ağustos 2016 - 11:33 Yorum: 0

YAPIDER’den Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen’e ziyaret

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 12 Eylül'de idam edilen Erdal Eren'in okul arkadaşlarının kurduğu Yapı Endüstri Meslek ve İnşaat Teknik Liseleri...

YAPIDER’den Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen’e ziyaret

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 12 Eylül'de idam edilen Erdal Eren'in okul arkadaşlarının kurduğu Yapı Endüstri Meslek ve İnşaat Teknik Liseleri Mezunları Derneği'ni (YAPIDER) ağırladı.

12 Eylül'de daha 17 yaşındayken idam edilen Erdal Eren'in okul arkadaşlarının kurduğu YAPIDER üyeleri, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'i ziyaret etti. Geçtiğimiz Mayıs ayında Kuşadası'nda bulunan Kenan Evren Caddesi'nin adının değiştirilerek, Erdal Eren yapılmasındaki destekleri ve katkıları için Taşdelen'e teşekkür eden YAPIDER'liler, derneklerinin çalışmaları ve faaliyetleri ile ilgili bilgi de aktardı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Taşdelen, YAPIDER'in çalışmalarına ve projelerine destek vereceği sözünü verdi. Yeni projeleri için Çankaya'dan destek sözü alan YAPIDER'liler, Başkan Taşdelen'e mermerden bir hatıra plaketi de sundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber