Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 12:44 Yorum: 0

Yapılandırma fırsatı için son 3 gün

Bingöl Belediyesi, su bedeli, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, reklam ile ilan borçlarını yeniden yapılandırmak isteyen vatandaşların en geç 25 Kasım...

Yapılandırma fırsatı için son 3 gün

Bingöl Belediyesi, su bedeli, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, reklam ile ilan borçlarını yeniden yapılandırmak isteyen vatandaşların en geç 25 Kasım 2016'ya kadar müracaatta bulunmaları gerektiği uyarısında bulundu.

Bingöl Belediyesi, yazılı basın açıklaması yaparak, su bedeli, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, reklam ile ilan borcu bulunan vatandaşların yapılandırma fırsatından yararlanmalarını istedi. Vergi affından yararlanmak isteyenlerin üç gün içerisinde belediyeye başvuruda bulunması gerektiği ifade edilen açıklamada, tahakkuk edilen borçların peşin ödemelerde gecikme zammının alınmayacağı vurgulandı.

Açıklamada, "Yapılandırma kolaylığından yararlanmak isteyen vatandaşlarımız, borçlarını ister peşin ve isterlerse katsayı oranına göre 6, 9, 12 ve 18 taksitte ödeyebilecekler" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber