Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 18 Ekim 2017 - 11:08 Yorum: 0

Yapımı tamamlanan terme şelale park kullanıma açıldı

Altyapı çalışmalarının tamamlandığı terme şelale park üstyapı çalışmalarının da ardından kullanıma açıldı.

Yapımı tamamlanan terme şelale park kullanıma açıldı

Altyapı çalışmalarının tamamlandığı terme şelale park üstyapı çalışmalarının da ardından kullanıma açıldı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından tamamlanan terme şelale park Kırşehirlilerin hizmetine sunuldu.

Kırşehir'e yeşil alan kazandırma çalışmaları kapsamında Terme Caddesi'nde, terme şelale park projesine tamamlandı.

5 bin 500 metre kare alana yapılan terme şelale parkta ayrıca, termal suyun olduğu şelale etrafında 800 metre kare havuz yapıldı.

2 bin 300 metrekare yeşil alanın bulunduğu parkın içerisinde; dinlenme ve oturma alanları için de ayrı ayrı mekânlar oluşturuldu.

Hem doğal güzelliği hem de oluşturduğumuz alanlarla, insanları büyüleyecek bir park daha yaptık diye kaydeden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Doğal yapısına müdahale etmeden tasarladığımız projemizde dinlenme alanları, oturma alanları, havuz ve yeşil alanlar yaptık.

Kırşehir'de vatandaşlarımızın daha kaliteli vakit geçirmesi ve yeşil alanların artması için park çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Hem arkadaşlarınızla hem de ailenizle güzel vakit geçireceğiniz bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Göreve geldiğimizde kişi başına düşen yeşil alan miktarı 1.62 metre kare iken şuan bu oran 7 metre kareye yükselmiştir.

Göreve geldiğimiz günden bu güne söz verdiğimiz bütün projeleri hayata geçirmek için çalışıyoruz. İkinci dönem de söz verdiğimiz projeleri tek tek hayata geçiriyoruz. Yaptığımız her proje Kırşehir'i geliştirecek, değiştirecek ve sosyal anlamda alanlar katacak.

Her proje için titizlikle çalışmalarımızı yapıyor, projelerimizi en kısa zamanda tamamlamaya çalışıyoruz"dedi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber