Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 28 Şubat 2015 - 13:23 Yorum: 0

Yaralı at tedavi altına alındı

Gaziantep'te bacağından yaralı halde bulunan yaralı at, tedavi altına alındı

Yaralı at tedavi altına alındı

GAZİANTEP (AA) - Arka bacağından yaralı halde sokağa terk edilmiş halde bulunan bir at, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Doğal Hayatı Koruma Daire Başkanlığında tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Seyrantepe Mahallesi'ndeki boş bir arazide yaralı hayvan olduğu yönünde ihbar alan ekipler, durumu itfaiyeye ve Gaziantep Hayvanat Bahçesine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, ilk müdahalenin ardından vinç yardımıyla yükledikleri atı, hayvanat bahçesine götürdü.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Doğal Hayatı Koruma Daire Başkanı Celal Özsöyler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, arka sağ bacağı kırık halde bulunan atın tedavi altına alındığını söyledi.

İç kanamaları olduğu tespit edilen atın bacağı kırık olduğu için sokağa terk edildiğinin tahmin edildiğini ifade eden Özsöyler, şunları kaydetti:

"Atı şu an uzman veterinerlerimiz tedavi altına aldı. Temennimiz hayvanın sağlığına kavuşması ancak şu an hayati tehlikesi bulunuyor. Çünkü uzun süredir acı çekmiş ve iç kanamalar artmış. Ayrıca kırık olan bacağına bazı kişilerce zarar verildiğini de düşünüyoruz. Çünkü yoğun bir kan kaybı olmuş" diye konuştu.

ETİKETLER: at , yaralı , tedavi , Celal Özsöyler
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber