Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Şubat 2020 - 13:53 Yorum: 0

Yaralı ıslanmasın diye önlem aldılar

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasını gören vatandaşlar yaralıların yardımına koştu.

Yaralı ıslanmasın diye önlem aldılar

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasını gören vatandaşlar yaralıların yardımına koştu. Vatandaşlar, yaralı gencin yağan yağmurdan etkilenmemesi için önlem aldı.

Edinilen bilgiye göre Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesi yakınlarında meydana gelen kazada 51 KT 052 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda takla atarak ters döndü. Kazada 64 yaşındaki R.S. ile 24 yaşındaki N.S. yaralandı. Yaralıların yardımına ilk olarak kazayı gören vatandaşlar koştu. Araçtan çıkarılan N.S. yere yatırılırken, bazı vatandaşlar ambulans gelene kadar yaralının yağan yağmurda ıslanmaması için önlem aldı.

Kazada yaralanan iki kişi olay yerine gelen ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yetkililer kaza ile ilgili olarak işlem başlatıldığını bildirdi.

Yaralı ıslanmasın diye önlem aldılar

Yaralı ıslanmasın diye önlem aldılar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber