Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Ocak 2020 - 12:23 Yorum: 0

Yaralı köpeğin yavrularını sütle beslediler

Hakkari Belediyesi ekipleri, kış şartlarına maruz kalan sahipsiz sokak hayvanları için belli noktalara yiyecek bırakırken, kurt saldırısı sırasında...

Yaralı köpeğin yavrularını sütle beslediler

Hakkari Belediyesi ekipleri, kış şartlarına maruz kalan sahipsiz sokak hayvanları için belli noktalara yiyecek bırakırken, kurt saldırısı sırasında ağır yaralanan bir köpeğin yavrularını ise sütle besledi.

Soğuk kış günlerinde yiyecek bulamayan sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarını sürdüren Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hakkari-Çukurca kara yolunun iki ayrı noktasına sokak hayvanları için kuru mama bıraktı. Yanlarına gelen sokak hayvanlarını elleriyle besleyen veteriner ekipleri, anneleri kurt saldırısı sonucu ağır yarılanan bir köpeğin yavrularına ise süt içirdi.

Her zaman sokak hayvanlarına karşı duyarlılık göstererek hayvanları koruma altına aldıklarını ifade eden Veteriner Sağlık Teknikeri Fatih Çiftçi, Hakkari'de çetin kış şartlarının çok ağır geçtiğini, ellerinde geldiği kadar sokak hayvanlarına yönelik beslenme çalışmalarını arttırdıklarını söyledi. Çiftçi, "Haftanın belirli saatlerinde olmakla beraber yağışın yoğun olduğu zamanlarda ise sokak hayvanlarına yönelik her gün beslenme çalışmaları yapıyoruz" dedi.

Yaralı köpeğin yavrularını sütle beslediler

Yaralı köpeğin yavrularını sütle beslediler

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber