Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Kasım 2016 - 15:44 Yorum: 0

Yaralılar dehşet anlarını anlattı

Adana'da 2 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin yaralandığı bombalı araçla yapılan saldırıda yaralanan 2 kişi dehşet anlarını anlattı.

Yaralılar dehşet anlarını anlattı

Adana'da 2 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin yaralandığı bombalı araçla yapılan saldırıda yaralanan 2 kişi dehşet anlarını anlattı. Yaralılar bina içinde patlamanın etkisiyle havaya uçtuklarını söyledi.

Saldırıdan sonra Adana'ya gelen AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Adana Numune Eğitim ve Hastanesi'ndeki yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bakan Çelik'in ziyaretinin ardından Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde memur olarak çalışan Göksel Erdemir, sabahleyin işe geldiğini ve görev yerine geçtiğini, pencere yanında dururken patlama olduğunu söyledi. Erdemir, "Patlama olduktan sonra sesle birlikte havaya uçup yere düştüm. Sonra yüzümde kanamalar oldu. Daha sonra sağlık ekipleri gelip bizi hastaneye getirdi" dedi.

Valilik binasının yaklaşık 15 metre ilerisinde Baysal İş Hanı'nda özel bir şirkette çalışan Orçun Diblen ise iş yerine geldiği sırada bomba patladığını, kafasından yaralandığını, sonra da hastaneye kaldırıldığını ifade etti.

Yaralıların hastanelerdeki tedavileri devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber