Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 12 Mayıs 2016 - 16:13 Yorum: 0

Yaralıları Ziyaret Ettiler

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen otobüs kazasının ardından Edirne'nin Keşan ilçesine gelen İstanbul Sancaktepe Kaymakamı...

Yaralıları Ziyaret Ettiler

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen otobüs kazasının ardından Edirne'nin Keşan ilçesine gelen İstanbul Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan ve beraberindeki protokol üyeleri yaralıları ziyaret etti.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine gezi amacıyla giden Yunusemre Camii Külliyesi Eğitim ve Kültür Derneği (YECDER) üyesi kadınların bulunduğu otobüs, ilçeye bağlı Kavak Köyü yakınlarında sürücünün dikkatsizliği sonucu yoldan çıkarak yan yatmış, kazada 39 kişi yaralanırken 5 kişi de hayatını kaybetmişti.

Kazada yaralananlar, Gelibolu, Keşan, Çanakkale ve Edirne'deki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINDAN ZİYARET

Olayın duyulmasının ardından Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti İlçe Başkanı Azmi Ekinci ile İlçe Müftüsü Yusuf Bingöl, Keşan'a gelerek devlet hastanesinde tedavi gören yaralıları ziyaret etti. AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Sancaktepeliler, Keşan Devlet Hastanesi Yöneticisi Opr. Dr. Nurettin Alparslan'dan hastaların durumuyla ilgili bilgi aldı.

Bir süre hastanede yaralılarla sohbet eden ve geçmiş olsun dileklerini ileten heyet, daha sonra ise Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine gitti. Kazada yaralananlardan iki tanesinin hayati tehlikesinin bulunduğu, diğerlerinin ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber